Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Ahri vs Ezreal

abuk0022

Ahri vs Ezreal  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto lepszy?

• Ahri
      14
    • Ezreal
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Ahri vs Ezreal

Zależy mi na:Chodzi mi o duże dmg , tf, dobrą zabawe

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci.Wczesniej gralem ashy to staty 10/2/4.

Opublikowano

Ahri jest dla mnie ciekawsza robiaca dobry dmg i praktycznie niedozgangowania

Ez swietny dmg na poczatku ,potem odstaje troche z dps'em od innych ad carry jak nie trafisz all skillami

Opublikowano

Własnie gralem dominacje Ez bł przeciwnikiem a ja ashy i rozwalalem go dobre ma dmg ale chyba cieżko trafic z skilli dobra jeszcze poczekam na inne wypowiedzi i zobaczy sie ale chyba bede bral Ahri :D

Opublikowano

na ahri mowia najlepszy ap carry , na ezraela sie tez wkur*iaja bo jest op :D obie postacie sa dobre ale mi do gustu bardziej przypadl ezrael lepszy system ucieczki , ulti na cala mape i duzy zasieg. ciezko porownac kto jest lepszy

Opublikowano

Ezreal trudniejszy do ogarnięcia.

Ahri jest trochę OP, ładne combo ma z przyciąganiem, ona bardziej się przydaje do TF ze względu na ulti, które można wykorzystać do ucieczki.

Ezreal ma też duże dmg ze skilli, chyba trochę mniej przydatny do TF, ze względu na brak AoE skilli. jedynie ulti ciągnie przez całą mape, ale łatwo przed tym uciec.

polecam Ahri, ogarniesz early to nie będzie problemów w late, ale jeśli zawalisz to klapa.

Opublikowano

A ja Ci powiem, że grałem Nasusem (200 farmy z samego Q) , w enemy był ezreal i ahri z takimi samimi statami, ahri miała 10 farmy mniej od ezia, a gdy rzucałem się na ezia, padał na 3-4 strzały, ahri stwarzała tym czasem problem bo jest bardzo mobilna, zanim ją zabiłem (byłem feedniety) to miałem połowe hp (z 4k : o )

Tak więc, ahri

167161466687770313241.png

• 3 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...